Projekt

Här nedan kan ni läsa kort om olika projekt som Subvoxföreningen är med och driver.
SUBKULTFESTIVALEN

12-13 augusti 2016  hade vi premiär för vårt kulturprojekt Subkultfestivalen som bedrivs av en projektgrupp i föreningen. Festivalen är en 2-dagarsfestival i Trollhättan med tältcamping på Knorren. Festivalens kulturtema är subkulturer såsom goth, synth, postpunk, indie, underground elektroniskt samt konst, alternativa shower, levande marknad m.m. Subkultfestivalen arrangeras igen i Trollhättan 16-17 juni 2017. Festivalen vill bli Sveriges mest tillgängliga festival där vi motverkar utanförskapet inom kulturlivet för såväl subkultur och för människor med olika funktionsvariationer/ funktionsnedsättningar.


Läs mer om festivalen: www.subkultfestivalen.se
ARRANGÖRER UTAN HINDER

Arvsfondsprojektet ”Arrangörer Utan Hinder” arbetar för att skapa bättre förutsättningar för personer med funktionsvariationer att kunna vara arrangörer, att kunna förverkliga sina visioner och idéer.


Arrangörer Utan Hinder är ett treårigt projekt som drivs av Kulturens Bildningsverksamhet i samarbete med föreningen Subvox i Göteborg samt även SUB – Riksförbundet för Subkultur. Projektet har stöd från Arvsfonden. Projektet startade i april 2016 och kommer pågå till och med mars 2019. Projektet har sitt säte i Göteborg och ni hittar oss på Brewhouse där ni kan besöka oss. Varmt välkomna!

Mer info om detta finner du här: www.utanhinder.se och www.kulturens.se